Asieldier van de Week

In De Dierenstee wacht kater Bas wacht al ruim drie maanden op een nieuwe eigenaar en daarom wordt hij wederom onder de aandacht gebracht. Bas is drie jaar oud en zoekt een nieuw thuis omdat hij niet overweg kon met de andere katten des huizes en ook in De Dierenstee laat hij merken niet zo dol te zijn op soortgenoten. Voor mensen is hij veel liever. Bas is een sociale en nieuwsgierige kat die je graag opzoekt voor aandacht. Hij is geen kat die bij je op schoot kruipt, maar op zijn manier is hij gezellig aanwezig in huis en in je buurt. Tegelijkertijd heeft Bas ook best een pittig randje, want als iets hem niet zint kan hij dat duidelijk laten merken. Bas is een kat met een uitgesproken karakter die dus vrij fel kan zijn en dat moet je als baas wel kunnen waarderen én accepteren. Bas kan je immers niet zeggen dat hij iets niet wil of ergens geen zin in heeft, dus hij gebruikt andere manieren om dat te doen.
Voor deze stoere kerel wordt dan ook een baas gezocht die niet onder de indruk is van het gedrag van Bas en hem in zijn waarde laat. Naast zijn felle ‘uitspattingen’ is Bas ook gewoon een leuke en gezellige huisgenoot die weinig van zijn nieuwe baas vraagt, behalve aandacht en een tuin want Bas gaat graag naar buiten. Wie heeft een passend thuis voor stoere Bas?

Dierenopvangcentrum De Dierenstee 
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.