Lekker Doortrappen in oktober 2023

Ook in oktober 2023 zijn er weer fietstochten van Doortrappen georganiseerd door Welzijn HW. Woensdag 4 en 18 oktober vanaf 9.00 uur bent u van harte welkom in The Point, Sportlaan 6 in Puttershoek voor een kopje koffie of thee en om 9.30 uur start de fietstocht.

Deze keer zal wethouder Joanne Blaak op 4 oktober ook meefietsen in het kader van week van de eenzaamheid.

De fietstochten van Doortrappen zijn normaliter tussen de 20 en 25 km en er wordt rekening gehouden met elkaar qua fietssnelheid, want samen fietsen staat voorop bij Doortrappen! Soms is er een cultureel of educatief uitstapje gekoppeld worden aan de fietstochten, waardoor de fietstochten iets ingekort worden.

Aanmelden voor de fietstochten is niet nodig. Graag tot ziens bij Doortrappen.

Voor meer informatie: Marianne Groothand – Welzijn Hoeksche Waard

marianne.groothand@welzijnhw.nl – 06-45015301 Zie ook: www.welzijnhoekschewaard.nl/activiteiten en www.doortrappen.nl