Cursus Klik & Tik

Tegenwoordig worden alle overheidszaken digitaal geregeld. Voor wie weinig kennis van en ervaring met computers en het internet heeft, biedt de Bibliotheek Hoeksche Waard een gratis cursus Klik & Tik om mensen op weg te helpen. In acht cursusdagen en tussendoor thuis verder werken, leert men de basis van computers en het internet, zodat men hier voortaan makkelijk(er) de weg in kan vinden.

Klik & Tik is een uitstekende oefening om in een veilige omgeving en onder begeleiding beter te leren omgaan met de laptop, tablet en internet.

Tijdens de cursus worden diverse onderwerpen behandeld. Zo leert men bijvoorbeeld niet alleen over computers en internet in het algemeen, maar ook over het schrijven en versturen van e-mails en het zoeken met een zoekmachine.

Zowel Nederlandstaligen als anderstaligen kunnen deelnemen. De cursus bestaat uit acht bijeenkomsten, van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum.

Meer informatie

De gratis cursus wordt gegeven in kleine groepen en bestaat uit acht wekelijkse lessen van 2 uur. We starten op dinsdag 12 september 2023 om 10.00 uur. Graag vooraf aanmelden. Bel 06-82619404 of mail naar ido@debhw.nl.

Heb je een eigen laptop of tablet? Neem die dan mee.

Locatie:

Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum Waterstal 1

3262 JR Oud-Beijerland