Café HW en Het Neumann mysterie

Krijn Vogelaar (1960) te gast bij Café HW, hij heeft veel met taal en schreef vroeger korte verhalen en gedichten. De thriller “Het Neumann mysterie” is zijn eerste gepubliceerde boek. Hij heeft veel aandacht voor details en kan goed de sfeer van het moment weergeven.

Mike Harris, journalist bij Wyoming Weekly, wordt in 1974 op pad gestuurd om een reportage te maken over de familie Neumann, die in de zomer van 1959 op raadselachtige wijze verdween uit het plaatsje Shoshoni.
Was het een viervoudige moord, of waren ze gewoon met de noorderzon vertrokken?
Mike probeert met hulp van serveerster Rosanna Morales de waarheid te achterhalen.
Slagen ze erin om, met gevaar voor eigen leven, dit mysterie alsnog op te lossen?

Hieronder het fragment.

Krijn Vogelaar Auteur van Het Nuemann mysterie.