Asieldier van de Week

De naam doet misschien anders vermoeden, maar de een jaar oude Indy is een hele leuke reu! Hij is op zoek naar een nieuwe baas omdat het helaas niet klikte met de andere honden waar hij mee samenleefde. Daarom wordt voor Indy een plek gezocht waar hij het rijk alleen heeft en waar het rustig is, want Indy is best een gevoelige jongen die snel overprikkeld is en dan even geen raad weet met zichzelf. Dat vraagt niet alleen om een baas die ervaren is en die weet hoe om te gaan met de onzekerheid en gevoeligheid van Indy, ook is het belangrijk dat je als baas duidelijk en consequent bent. Daar krijg je wel een geweldige huisgenoot voor terug! Indy is heel lief en vindt het heerlijk om bij je in de buurt te zijn. Iedereen, bekend of niet, wordt enthousiast door deze energieke knul begroet. Indy is ook echt een hond waar je als baas dingen mee gaat ondernemen, die voor je wil werken en die ook graag mentaal uitgedaagd wordt.
Tijdens een wandeling loopt Indy over het algemeen netjes met je mee en trekt hij toch aan de riem, bijvoorbeeld als er soortgenoot langskomt en Indy fel reageert, dan is hij goed te corrigeren.
Een ritje met de auto vindt Indy prima en als hij bij zijn vorige baas even alleen thuis moest blijven, dan verbleef hij in een bench. Het ‘los’ alleen thuis blijven zal dus langzaamaan opgebouwd moeten worden. Liever gaat Indy natuurlijk met je op pad, veel tijd en aandacht aan hem kunnen besteden is dan ook heel belangrijk. Wie heeft een fijn thuis voor deze leuke knul?

Dierenopvangcentrum De Dierenstee 
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.