Rolling Stones Special in ‘De Platenkast’ 13 juni

Noteer vast in je agenda! Dinsdag 13 juni is er een Live Radio Rolling Stones Special in ‘De Platenkast’ van 21-23 uur. Superfan Bas Koesveld laat zijn favoriete ‘Stones’ nummers horen en vertelt waarom… Bas geeft ook een inwijding in deze supergroep en heeft bijzondere anekdotes. Ben jij óók een (die-hard) Stones fan of gewoon een gemiddelde liefhebber, net als ik? Stem dan af dinsdag 13 juni op Radio Hoeksche Waard. Klik Live Radio www.omroephw.nl. Terugluisteren via de site Radio>Programma Gemist>Platenkast (datum). Samenstelling en Gastheer Richard Zegers, die gooit ook een paar van zijn favoriete Stones nummers erin…zou deze onderstaande muziekclip erin zitten? Spontaan binnenlopen in Studio Puttershoek kan ook, tot de 13e!

Leave a Comment