CBS De Bron doet mee aan de E-waste Race Hoeksche Waard 2023

Groep 7 van CBS De Bron uit Numansdorp (en daarmee de hele school) neemt deel aan de E-waste Race! Donderdag 25 mei hebben zij een gastles gekregen over het belang van het beter inzamelen van E-waste (=elektronisch afval). Vervolgens gaat groep 7 vier weken lang deelnemen aan de E-waste Race. Dit is een competitie waarbij 10 basisschoolteams de strijd aangaan om zoveel mogelijk elektronisch afval in te zamelen. Daarmee is een leuke prijs te winnen, namelijk een schoolreis naar de Uitvindfabriek in Breda. De E-waste Race vindt plaats van maandag 29 mei tot donderdag 22 juni.
Wat gaan ze verzamelen? Zo veel mogelijk afgedankte elektronische apparaten. Het zijn kleine apparaten met een stekker of die gebruik maken van een batterij. Heeft u nog E-waste thuis liggen? Neem het mee naar school en lever het in bij groep 7! Wij hopen zoveel mogelijk E-waste te verzamelen. Dat is goed voor het milieu en wie weet wint groep 7 de schoolreis, maar daar hebben wij uw hulp heel hard bij nodig