Deze vrijdagavond in Cafe HW ‘Internationaal’: HW’ers wonend in het buitenland!

Deze vrijdagavond, 26 mei in Café HW, van 20-22 uur, wederom de Avonturen van Hoeksche Waarders die ge-emigreerd zijn naar het buitenland. Hoor de verhalen van Marian Andeweg-Kemp vanuit Amerika en Rene Leeuwenburgh met Karin in ‘t Veld vanuit het zonnige Curacao. Met ieder een andere achtergrond, motieven en activiteiten over hun vertrek. Leuk voor alle familieleden, vrienden en bekenden maar misschien óók voor diegenen die zo’n stap overwegen? In de studio vertelt Jasper van Everdingen over een nieuw te verschijnen boek van hem over de Tweede Wereldoorlog in de Hoeksche Waard. Verder ook het weeknieuws en fijne muziek zo voor het weekend. Spannend genoeg dacht ik zo…stem af vrijdag. Presentatie Richard Zegers en de techniek wordt verzorgd door Sabrina Mourits. Binnenlopen mag ook. Hieronder een lekker muziekje die voorbijkomt.

Leave a Comment