Supernova, een heldere kijk op oudere en nieuwe sterren

Woensdagavond 8 maart is het tijd voor aflevering 87 van SUPERNOVA, het programma waarin de zogenaamde betere popmuziek centraal staat. Tussen 21.00 en 23.00 uur neemt Herman Verkerk je weer mee langs de pareltjes uit zijn eigen CD-verzameling. Geen grote hits maar de mooiste albumtracks.

Wat kun je deze week horen?

Deze woensdag onder meer albumtracks van: Damien Rice, Scott Walker, The Moody Blues, Admiral Freebee, Coldplay, Emerson, Lake & Palmer, Sparklehorse, Mark Knopfler, Dennis Kolen en Leonard Cohen. Daarnaast drie onlangs verschenen albums van Belle & Sebastian, dEUS en John Blek.

Meer informatie

Kijk voor de volledige playlist en hoesjes op de website www.herman-music.nl

Het programma is tot 2 weken na uitzending te beluisteren via https://www.omroephw.nl/programma-gemist/