Supernova, een heldere kijk op oudere en nieuwe sterren


Woensdagavond 1 maart is het tijd voor aflevering 86 van SUPERNOVA, het programma waarin de zogenaamde betere popmuziek centraal staat. Tussen 21.00 en 23.00 uur neemt Herman Verkerk je weer mee langs de pareltjes uit zijn eigen CD-verzameling. Geen grote hits maar de mooiste albumtracks.

Wat kun je deze week horen?

Deze woensdag onder meer albumtracks van: Richard Hawley, Scott Walker, The Moody Blues, Kodaline, Belle & Sebastian, Rufus Wainwright, The Alan Parsons project, David Gates, The War on Drugs en Bent van Looy. Daarnaast drie onlangs verschenen albums van John Moreland, Mercy John en Voltage.

Meer informatie

Kijk voor de volledige playlist en hoesjes op de website www.herman-music.nl

Het programma is tot 2 weken na uitzending te beluisteren via https://www.omroephw.nl/programma-gemist/