Rob van Esch interim trainer FC Binnenmaas

Vorige week heeft het bestuur van FC Binnenmaas het besluit genomen om de samenwerking met onze hoofdtrainer Michel van Noort per direct te beëindigen. Reden hiervoor zijn de tegenvallende resultaten. Met de nog resterende 9 competitiewedstrijden voor de boeg wil de club het proberen het tij te keren. 

Hoe nu verder?

Het bestuur van Binnenmaas heeft we met de spelersgroep en met de huidige staf gesproken om goed te luisteren naar hun verhaal, welke wensen/verwachtingen/voorkeuren er zijn. Na deze informatie opgehaald te hebben heeft het bestuur besloten om Rob van Esch door te schuiven als trainer vanuit het O23 elftal naar ons eerste elftal. Samen met Danny Maijers en Bob Gomersbach heeft de club dan de trainersstaf voor het eerste elftal weer compleet.

Omdat Rob door deze verschuiving de O23 gaat verlaten hebben we Brayen Wolff bereid gevonden om de rest van het seizoen, samen met Marius Heinerman, bij de O23 af te maken. Het bestuur van FC Binnenmaas hoopt iedereen de komende periode de schouders eronder zet en dat we met z´n allen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat ploeg zich kan handhaven in de 2e klasse.