OSV Oud-Beijerland en Zwaluwe tevreden met een punt

OSV Oud-Beijerland

OSV Oud-Beijerland en Zwaluwe hebben op sportcomplex ‘Olympia’ de punten eerlijk gedeeld. Zowel de thuisformatie als de bezoekers wisten vanmiddag niet tot scoren te komen.

Vooraf was het voor de thuisploeg al duidelijk, dat het vanmiddag een lastige wedstrijd tegemoet zou gaan. Het bezoekende team van trainer Jack Beusenberg heeft immers na de koploper het minste aantal tegendoelpunten te verwerken gekregen, maar anderzijds ook een voordelig doelsaldo van slechts drie. Ook vanmiddag was er voor de beide doelen nauwelijks sprake van echte doelkansen. Zo zag Raylicho Babel in de 27e min. Zwaluwe-doelman Wesley Dekkers zijn inzet uit de korte hoek tikken en was het aan de andere kant Zwaluwe dat in de 45e min. de lat boven OSV-doelman Donovan Levestone trof. Het waren de spaarzame hoogtepunten uit de eerste helft. Ook in de tweede helft vormden de defensies het sterkste deel van de teams, waarbij de bezoekers in de slotfase nog de beste kans kregen om met de volle buit huiswaarts te keren. De 0-0 eindstand was dan ook het resultaat.

Op zaterdag 25 maart a.s. gaat OSV op sportpark ‘Krommedijk’ in Dordrecht op bezoek voor het duel tegen DFC, dat vandaag vrij was. Zwaluwe ontvangt koploper IFC op bezoek, dat thuis met 3-0 zegevierde over SEOLTO. SSS trekt, na de 3-0 overwinning op Rhoon, naar SEOLTO. Groote Lindt, dat als runner-up met 6-3 verloor bij Klundert, ziet ZBC’97 op bezoek komen, dat thuis met 0-3 verloor van de nieuwe runner-up Internos, dat komend weekend vrij is. Op zaterdag 1 april a.s. is OSV vrij van competitieverplichtingen en oefent het op sportcomplex ‘Olympia’ tegen FC Binnenmaas. Na het Paasweekend ontvangt OSV op zaterdag 15 april dan weer koploper IFC op bezoek.

OSV Oud-Beijerland – Zwaluwe 0-0 (0-0): ——

OSV Oud-Beijerland: Donovan Levestone – Loek Visser, Jordy Westein, Quinton Burk en Clifford Robinson – Romano Liefeld, Shurnel Francois (77. Jan Jaspers) en Edinho Piqué – Raylicho Babel, Kenzo Sanches en Marco van Daalen.

Zwaluwe: Wesley Dekkers – Jeroen Heijkoop, Devin Huijbregts, Wessel Groote en Jelle Nooren – Melvin Visseren (83. Toby van Dijk), Pim Schonk en Jesse Groote – Thijs ’t Hooft (61. Sil Heijkoop), Timo Merks (61.Tim de Haas) en Tristan Kuiper.

Arbiter Kadir Düzdüsen uit Dordrecht toonde in het sportieve duel de gele kaart aan de OSV-spelers Shurnel Francois, Romano Liefeld en Loek Visser en de Zwaluwe-spelers Melvin Visseren en Jeroen Heijkoop