Maak kennis met VoorWaards op het Land van Es

Kom zaterdag 25 maart kennismaken met de politieke beweging VoorWaards. Van 15:00 tot 17.00 uur houdt VoorWaards een open bijeenkomst op het prachtige Land van Es in Strijen. Meer van VoorWaards weten of iets wat in speelt in eigen dorp of buurt bespreken? Lid of geen lid, iedereen is welkom bij VoorWaards!

De bijeenkomst staat in het teken van ontmoeting en verbinding. Oprichter Eline Rood: “We vieren de lente met een mooi programma op een van de meeste inspirerende plekken van de Hoeksche Waard. Inhoud wisselen we af met een aantal leuke en informele activiteiten. Wat we precies gaan doen is nog even een verrassing: kom vooral langs!”

Maurice Pahladsingh, die met Eline Rood VoorWaards oprichtte: “Als beweging hoef je bij ons geen lid te zijn om mee te doen. Belangrijk is dat inwoners zich welkom voelen en mee kunnen praten over elk politiek onderwerp wat voor hen belangrijk is. Inwoners bepalen met ons de koers.”

Benieuwd naar de mensen van VoorWaards? Iets met VoorWaards bespreken? Kom langs! Het is fijn om te weten wie er allemaal komen. Aanmelden hoeft niet maar is handig, dat kan via e-mail voorwaards@voorwaards.nu en graag voor 23 maart.

VoorWaards Hoeksche Waard debuteerde bij de verkiezingen van maart 2022 en verraste vriend en vijand door meteen 4 zetels te pakken. VoorWaards is een 100% Hoeksche Waardse politieke beweging die staat voor mens, dier en landschap. Speerpunten zijn zondagsruimte, de komst van een theater en bioscoop en bescherming van en ruimte voor dier en landschap. Ook wil de partij meer zeggenschap voor inwoners over zaken die spelen in dorp en wijk. De partij is open voor iedereen: lidmaatschap is niet vereist om mee te doen maar lid worden kan wel, bijvoorbeeld om VoorWaards te kunnen vertegenwoordigen als bestuurslid of politiek vertegenwoordiger. Meer informatie is te vinden op www.voorwaards.nu