Gezond Natuur Wandelingen in de Hoeksche Waard

Ook richting de lente wandelen de groepen van Gezond Natuur Wandelen lekker door.

Elke dinsdag start een groep om 10.15 uur bij Theetuin De Koffiemolen in Puttershoek, elke donderdag om 10.00 uur bij Buurthuis Me Mekaer in Strijen en elke vrijdag om 10.00 uur bij Huiskamer van de Open Hof in Oud-Beijerland. Vanaf Klein Profijt in Oud-Beijerland is er elke eerste zondag van de maand vanaf 15.00 uur een wandeling.

Onder begeleiding van enthousiaste vrijwilligers kunt u bij elke groep aansluiten. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis.

Bewegen is prima, wandelen in de buitenlucht is nog beter. Komt u er niet toe om regelmatig een uurtje te wandelen? U bent niet de enige, vandaar dat Welzijn Hoeksche Waard in samenwerking met Gezond Natuur Wandelen een aanbod van vaste wekelijkse (en maandelijkse) wandelingen organiseert. Na afloop is er gelegenheid een kopje koffie of thee met elkaar te drinken (op eigen kosten). Kijk ook eens op www.welzijnhw.nl/activiteiten of www.gezondnatuurwandelen.nl