Supernova, een heldere kijk op oudere en nieuwe sterren


Woensdagavond 22 februari is het tijd voor aflevering 85 van SUPERNOVA, het programma waarin de zogenaamde betere popmuziek centraal staat. Tussen 21.00 en 23.00 uur neemt Herman Verkerk je weer mee langs de pareltjes uit zijn eigen CD-verzameling. Geen grote hits maar de mooiste albumtracks.

Wat kun je deze week horen?

Deze woensdag onder meer albumtracks van: Richard Hawley, Scott Walker, The Moody Blues, Elbow, Iron & Wine, Jackson Browne, The Art of Noise, David Gates, The Turin Brakes en Pink Floyd. Daarnaast drie onlangs verschenen albums van Haevn, Eerie Wanda en Warhaus.

Meer informatie

Kijk voor de volledige playlist en hoesjes op de website www.herman-music.nl

Het programma is tot 2 weken na uitzending te beluisteren via https://www.omroephw.nl/programma-gemist/