Supernova, een heldere kijk op oudere en nieuwe sterren


Woensdagavond 15 februari is het tijd voor aflevering 84 van SUPERNOVA, het programma waarin de zogenaamde betere popmuziek centraal staat. Tussen 21.00 en 23.00 uur neemt Herman Verkerk je weer mee langs de pareltjes uit zijn eigen CD-verzameling. Geen grote hits maar de mooiste albumtracks.

Wat kun je deze week horen?

Deze woensdag onder meer albumtracks van: The Tindersticks, Scott Walker, The Moody Blues, Lambchop, Ozark Henry, Supertramp, Johnny Cash, Marc Almond, Tom McRae en James Taytlor. Daarnaast drie onlangs verschenen albums van Dermot Kennedy, The Witness en The Arctic Monkeys.

Meer informatie

Kijk voor de volledige playlist en hoesjes op de website www.herman-music.nl

Het programma is tot 2 weken na uitzending te beluisteren via https://www.omroephw.nl/programma-gemist/