Supernova, een heldere kijk op oudere en nieuwe sterren

Woensdagavond 11 januari is het tijd voor aflevering 79 van SUPERNOVA, het programma waarin de zogenaamde betere popmuziek centraal staat. Tussen 21.00 en 23.00 uur neemt Herman Verkerk je weer mee langs de pareltjes uit zijn eigen CD-verzameling. Geen grote hits maar de mooiste albumtracks.

Wat kun je deze week horen?

Deze woensdag onder meer albumtracks van: Gordon Lightfood, Tom Waits, The Moody Blues, I am Kloot, Thirteen Senses, The War on Drugs, Luka Bloom, Don Henley, Beth Gibbons en Coldplay. Daarnaast drie onlangs verschenen albums van The Slow Show, A-ha en Boudewijn de Groot.

Meer informatie

Kijk voor de volledige playlist en hoesjes op de website www.herman-music.nl

Het programma is tot 2 weken na uitzending te beluisteren via https://www.omroephw.nl/programma-gemist/