‘De Platenkast” oudere nummers en nieuwe stromingen en wat nieuws daaromheen..

Deze dinsdagavond weer 2 blokken bijzondere muziek. Het éérste uur om 21 uur Jaren ’60-’70 met artiesten als The Honeybus, The Who, BeeGees, Jeff Beck, een verzoek voor Jethro Tull, Todd Rundgren, The Rodys, uit Groningen, en The Faces (zonder Rod Stewart) maar ook wat onbekender materiaal van Andy Kim, Crabby Appleton, Looking Glass, The Wallace Collection en The Onyx.. In uur 2 hoor je een diversiteit aan oude én nieuwe stijlen in de Blues, Soul, (Alt)Country, Roots-Americana en Singer Songwriters en zelfs een tikkie Reggae… Je hoort o.a. Fats Domino, JD McPherson, Rickie Lee Jones, Jackie Venson, Wayne Graham, Ellen Harper, The Mammals, Bob Marley, een ode aan David Crosby en nog wat onbekendere artiesten. Aandacht voor een eerste Festival binnenkort met Nederlandse Roots-Americana artiesten, genaamd Flat Mountain, met o.a. Tip Jar. En de release van een bijzonder muziek/maatschappij boek van Johan Spin. Luister je mee? Dinsdagavond 21 uur, klik Live Radio op www.omroephw.nl maar terugluisteren kan ook via Programma Gemist op de omroepsite. Samenstelling en presentatie Richard Zegers, Tips en opmerkingen welkom!