Asieldier van de Week

Wibi, Willempie en Sjoerd zijn de jongste katten in De Dierenstee. Ze zijn op zoek naar geduldige en liefdevolle baasjes, want deze katers zijn nog erg schuw.
Wibi en zijn broertje Willempie (op de foto rechts) zijn als vondeling, zonder hun moeder, in De Dierenstee terechtgekomen. Op dat moment waren ze al een paar maanden oud, inmiddels zijn ze ongeveer zeven maanden. Hoewel Wibi en Willempie in een gastgezin al vertrouwd zijn gemaakt met mensen, zijn de mannetjes nog vrij schuw. Ze kunnen voorzichtig geaaid worden, maar ze kunnen er nog niet van genieten en dat zal ook nog wel even tijd nodig hebben. Wel kan er leuk met ze gespeeld worden en dat is natuurlijk ook een goede manier om een band met de katertjes op te bouwen! Ook durven ze wat lekkers uit je hand te pakken.
Sjoerd (op de foto links) is gevonden met een broer en twee zusjes, die inmiddels al een thuis hebben gevonden. Sjoerd is nu ongeveer vier maanden oud en ook hij vindt menselijk contact spannend. Aaien lukt wel, maar wordt nog niet als heel prettig ervaren. Het is dus heel belangrijk dat Sjoerd, Wibi en Willempie worden geadopteerd door geduldige baasjes, die weten dat het socialiseren van jonge katten veel tijd en aandacht kost.
Sjoerd, Wibi en Willempie kunnen uiteraard als trio worden geplaatst, maar ook apart of als duo. Belangrijk is wel dat er al een sociale kat aanwezig is in hun toekomstige thuis, want daar kunnen ze zich aan optrekken en het ‘juiste’ gedrag van afkijken. Wie ziet het socialiseren van deze mooie jongens als een uitdaging en heeft genoeg tijd en aandacht voor ze?

Dierenopvangcentrum De Dierenstee
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.