Asieldier van de Week

In De Dierenstee wachten een paar stoere katers op een nieuw thuis. Katers die van aandacht houden, maar ook graag hun eigen gang gaan. Katers die lief zijn, maar ook duidelijk hun grenzen aangeven. Dit type kat moet vaak wat langer wachten op een nieuw thuis, want niet iedereen is op zoek naar een huisgenoot met een dergelijk uitgesproken karakter.
Ook de acht jaar oude Nero is zo’n kat. Hij is een stoere knul die stiekem een klein hartje heeft en graag geaaid wordt, maar wel het liefst op de momenten die hij zelf bepaalt. Nero is een zelfstandige en wat eenkennige kater die het fijn vindt om zijn eigen gang te kunnen gaan. Dat betekent niet dat hij geen gezellige huisgenoot is, maar Nero voelt zich gewoon prettiger als híj kan bepalen wanneer het tijd is voor aandacht. En op die momenten komt hij graag bij zijn baas op de bank zitten!
Verder is Nero veel buiten te vinden, het is voor hem heel belangrijk dat zijn nieuwe baas een tuin heeft. Ook heel belangrijk voor Nero is een plek waar hij het rijk alleen heeft, hij heeft namelijk een hekel aan andere katten.
Voor Nero wordt een baas gezocht die het geen probleem vindt dat Nero graag zijn eigen gang gaat en dat hij af en toe duidelijk laat weten het ergens niet mee eens te zijn. Wie het eigenzinnige van Nero juist kan waarderen en hem een rustig thuis met tuin kan bieden, moet zeker met Nero komen kennismaken.

Dierenopvangcentrum De Dierenstee
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.