Asieldier van de Week

In De Dierenstee wacht een heel lief duo op een nieuwe baas. Het zijn de poezen Isis en Duria die in uiterlijk en karakter best verschillen, maar afkomstig zijn uit hetzelfde thuis en daar langere tijd hebben samengewoond. Daarom worden de dames niet van elkaar gescheiden.
De oudste van het stel is Isis, zij is al ruim zestien jaar. Dat zou je overigens niet zeggen als je Isis ontmoet, want ze ziet er nog heel goed uit. Isis is een hele lieve en vriendelijke poes. Zo’n poes die dol is op kroelen en gezellig bij je op schoot kruipt. Haar vriendin Duria ziet er al net zo goed uit, al is deze zwarte schoonheid met haar tien jaar een stuk jonger dan Isis. Duria is wat meer op zichzelf, maar als ze behoefte heeft aan aandacht, komt ze zeker naar je toe. Bij Duria is na haar binnenkomst een voerbak allergie geconstateerd, zij kan daarom alleen uit stenen bakjes eten. Een kleine moeite, maar Duria doe je er een groot plezier mee! Eigenlijk is dat ook het enige waar de toekomstige baas van Isis en Duria rekening mee moet houden. Bij hun vorige baas konden ze niet naar buiten en ook bij ons hebben Isis en Duria het binnen in de kattenkamer prima naar hun zin, een tuin is voor hen dus geen must. Het belangrijkste voor deze lieve meiden is dan ook een liefdevol thuis, waar zeker Isis nog van een rustige oude dag mag gaan genieten.

Dierenopvangcentrum De Dierenstee
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.