Themabijeenkomst Haringvlietbrug en Heinenoordtunnel voor ondernemers

Er staan de komende tijd veel wegwerkzaamheden op de planning. Ook de Haringvlietbrug en de Heinenoordtunnel in de A29 worden volgend jaar door Rijkswaterstaat meerdere weken afgesloten voor renovatie. Het is niet te voorkomen dat ondernemers, organisaties, maar ook leveranciers en bezoekers in de Hoeksche Waard last hebben van de extra hinder op de wegen. Samen kunnen we de hinder zo veel mogelijk beperken en zorgen dat de Hoeksche Waard zo goed mogelijk bereikbaar en leefbaar blijft.

Zuid-Holland Bereikbaar, bekend van werkgeversplatform Samen Bereikbaar, nodigt ondernemers uit om in gesprek te gaan over hoe zij kunnen bijdragen aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van de Hoeksche Waard. Zowel voor de korte termijn als de langere termijn. Samen met u willen zij kijken naar kansen en mogelijkheden van slimmere en schonere mobiliteit.

Meld u aan voor de bedrijvencarrousel en laat u informeren over wat Samen Bereikbaar voor u kan betekenen tijdens de infrastructurele onderhoudsopgave in het gebied en welke (reis)alternatieven er zijn tijdens de afsluiting van de Haringvlietbrug en de Heinenoordtunnel. U kunt tijdens deze bijeenkomst in gesprek gaan met mobiliteits- en logistiekexperts én met collega-ondernemers over wat er mogelijk is voor werkgevers en bijvoorbeeld zorginstellingen, logistieke partijen, agrarische bedrijven en de recreatiesector.

Praktische informatie

Datum: dinsdag 6 december
Tijd: 16.30 tot 18.00 uur
Locatie: Het Numans-Dorps-huis (Buttervliet 1, 3281 LK Numansdorp)

U kunt zich via de website van Samen Bereikbaar aanmelden voor deze bijeenkomst.