Paula op talentenjacht in Amsterdam?

Het gaat goed met het Shantykoor De Hoeksche Waard. Er zijn dit jaar al behoorlijk wat optredens geweest en er zijn er nog een paar te gaan. Paula van Wanrooy, de dirigente van het koor, lijkt onvermoeibaar.
Haar visie, is als er ergens opgetreden moet worden dan ga je daar naar toe en zet je je met hart en ziel in om er een geweldig feest van te maken. Elke keer weer. Daar komen de mensen toch voor?
De combinatie van het koor, de musici en dirigente/accordeoniste Paula werkt nog steeds perfect. En dat al meer dan dertien jaar. De koorleden noemt Paula weleens gekscherend ‘haar toppers’.

Wat blijkt nou? Paula was door een bevriende relatie uitgenodigd om samen met haar zus Anny en hun dochters Juanita en Rosita op zondag 20 november jongstleden naar het concert van de Toppers in Amsterdam te gaan. En dat gebeurde. De dames hebben geweldig genoten. De geruchten gingen dat Paula, nu ze er toch was, zou proberen om de Toppers over te halen om koorlid te worden van het Shantykoor De Hoeksche Waard.

We zijn benieuwd hoe dat afloopt?