Gezond Natuur Wandelen in Oud-Beijerland zoekt enthousiaste wandelbegeleiders

Wekelijks een uurtje wandelen, samen met andere mensen, in een rustig tempo, begeleid door vrijwilligers die onderweg iets vertellen over de natuur en/of de omgeving en daarna een kopje koffie of thee, dat is Gezond Natuur Wandelen!

In Oud-Beijerland is zowel een wekelijkse wandeling als een maandelijkse wandeling. Elke vrijdag om 10.00 uur vertrekt vanaf de Open Hof een wandelgroep en elke eerste zondag van de maand om 15.00 uur vanaf Klein Profijt in Oud-Beijerland.

Lijkt het u fijn om anderen te helpen om (meer) in beweging te komen? Heeft u minimaal 1x per maand tijd hiervoor. Doe dan mee als vrijwillige wandelbegeleider met Gezond Natuur Wandelen. Wij zoeken voor de wandeling vanaf de Open Hof in Oud-Beijerland nog mensen die een wandeling willen begeleiden. Bel of mail met Marianne Groothand 06-45015301 of marianne.groothand@welzijnhw.nl Kijk ook op www.welzijnhoekschewaard.nl/activiteiten en www.gezondnatuurwandelen.nl