Asieldier van de Week

Vorige week werd er aandacht besteed aan een jong duo met verschillende karakters, bestaande uit een zwarte kater en cyperse poes. In De Dierenstee wacht nóg een dergelijk duo, maar dan iets ouder, op een nieuw thuis. Het zijn Vlekkie en Doerak. Vlekkie is een zwart met witte kater van een jaar oud en de meest aanhankelijke van het stel. Hij is heel vriendelijk en lief en echt dól op aandacht. Vlekkie is ook enorm nieuwsgierig en ondernemend, alles in zijn kamer moet worden onderzocht en geen hek is te hoog om naar boven te klimmen. Echt een hele leuke en gezellige huisgenoot!
De drie jaar oude Doerak is ook een ondernemende dame, maar zij is wat meer eenkennig. Aandacht vindt Doerak fijn en ze kruipt ook zeker bij je op schoot als ze daar zin in heeft, maar Doerak heeft ook een iets fellere kant. Ze kan haar naam soms eer aandoen, bijvoorbeeld als je haar oppakt, want daar zit Doerak (terecht) niet altijd op te wachten. Ze houdt ook niet van veel drukte om haar heen, dus voor Doerak en Vlek wordt een thuis gezocht waar ze de enige huisdieren zijn en waar geen jonge kinderen wonen. Het duo kwam bij hun vorige baas niet buiten, maar ze lijken daar wel behoefte aan te hebben. Beiden zijn veel in de buitenren van hun kamer te vinden en waarschijnlijk kunnen ze buitenshuis ook meer en beter hun energie kwijt. Wie heeft er een rustig thuis mét tuin voor dit leuke duo en vindt het niet bezwaarlijk dat Doerak af en toe een échte doerak is?

Dierenopvangcentrum De Dierenstee
Groene Kruisweg 14a
3281 KB Numansdorp
Tel. 0186 – 655 150
Email: info@dierenstee.nl
Website: www.dierenstee.nl

Openingstijden (alleen op afspraak):

Maandag t/m vrijdag:     13.00 uur tot 16.00 uur

Zaterdag:                           11.00 uur tot 15.30 uur.