Najaarsnummer van het seniorenmagazine ‘Wegwijs’

Volgende week valt het najaarsnummer van het seniorenmagazine `Wegwijs´ weer op de deurmat van alle 70-plussers in de Hoeksche Waard.

In deze Wegwijs leest u over het belang van een levenstestament zodat, wanneer u dat zelf niet meer kan, de dingen worden opgepakt zoals u dat wenst. En u maakt kennis met een woonvorm waarin buren contact met elkaar hebben en er terecht kunnen met hun vragen. Een echtpaar vertelt hoe de familie warmloopt voor hun toekomstplannen om samen in de polder te kunnen blijven wonen. In de nieuwe rubriek `Uit de praktijk van´ leest u dat een ergotherapeut samen met u kan kijken wat u nog wél kunt om actief en zelfstandig te blijven.

Verder geven verschillende Hoeksche Waarders een kijkje in hun actieve leven, hun proces van rouwverwerking, hun interesse in lezingen en discussies, hun zorgen over kapers op de kust, hun passie voor het boerenleven en hun levensloop.