Gi-ga-groen voorleesontbijt op De Bouwsteen

In het kader van het thema van de Kinderboekenweek was er op cbs De Bouwsteen in ‘s-Gravendeel een voorleesontbijt georganiseerd. Terwijl de kinderen hun ontbijtjes nuttigden, lazen gasten gi-ga-groene verhalen voor of vertelden over over dit boeiende thema. Bij de kleuters speelde alles zich af in een onderwaterwereld terwijl in groep 8a bijvoorbeeld Ronald, boswachter bij Staatsbosbeheer vertelde over herten in de Hoeksche Waard. Ook de activiteiten van de bever of hoe de vogelgriep heeft toegeslagen onder de Noordse Sterns kwamen aan de orde.In de groepen 7 waren de vrouw van de boswachter en de vader van Robin Hood te gast terwijl Cees Mesker van het HWL te gast was in groep 4a. Al met al een bonte verzameling van voorlezers en vertellers.


Foto: W.Vergeer