“De Platenkast”, live met 2 uur sfeervolle muziek, dinsdagavond vanaf 21 uur.

Deze dinsdagavond, 2 uur fijne muziek in “De Platenkast”, live vanuit Studio 2 in Puttershoek. Samensteller en presentator Richard Zegers zit, voor het eerst…, zelf achter het mengpaneel en probeert u door deze 2 uren te loodsen… Maar de muziek staat centraal! Uur 1 bekende artiesten uit het verleden met veelal onbekender werk. Sonny & Cher, ‘Mama’ Cass Elliot, Traffic, David McWilliams. Supergroep The Byrds, een latere The Fortunes, Cliff Richard als singer-songwriter en David Bowie. Het debuut van Rare Earth, een grappige 10CC, een jazzy Georgie Fame en een zelden gehoorde Rolling Stones en The Kinks. En Gallagher & Lyle en George Harrison. In het 2e uur prachtige Americana, Blues, Soul, (Alt) Country en Singer-Songwriters. Hoor John Mayall, Jimi Hendrix, Little Feat en een beginnende John Denver, Twee prachtige Zweedse singer- songwriters en Nederlands talent met Tip Jar. Luistertips: Early James en Big Thief. Luister je mee? klik www.omroephw.nl en live radio. Anders terugluisteren via de omroepsite https://www.omroephw.nl/programma-gemist. Tips en reacties welkom. Luister een nr. alvast hieronder. Tot vanavond?

6 Thoughts to ““De Platenkast”, live met 2 uur sfeervolle muziek, dinsdagavond vanaf 21 uur.

 1. Pieter Kikkert

  Heb ooit bij Zuidwest FM het programma Blommenkinders gepresenteerd.
  Heb een zeer uitgebreide collectie muziek uit 60′ jaren.(9000 cd’s).
  Misschien willen jullie eens komen kijken (woon in Roosendaal)

  1. Richard Zegers

   goedenavond heer Kikkert,
   een mooie collectie en een bijzonder aantal, moet gezegd…
   voor mijn programma (Platenkast) put ik uit eigen verzameling lp’s en cd’s en anders YouTube
   Zou het uw bedoeling zijn die collectie te verkopen of anders? Ik kan er zelf geen bedrag voor geven eigenlijk en de Omroep zal er ook niets mee kunnen vrees ik..
   m.vr.gr Richard Zegers

   1. Pieter Kikkert

    Nee, 8k verkoop niets. Maar misschien zit er iets bij wat u kunt gebruiken voor uw programma. Vandaar mijn mail.

   2. Pieter Kikkert

    Het is zeker niet mijn bedoeling om de cd-collectie te verkopen.
    Mijn gedachte was, dat u misschien e.e.a. kan gebruiken voor uw uitzending.

    1. Richard Zegers

     OK, ik begrijp het, leuk idee! wat misschien ook leuk is als u periodiek wat verzoekjes kunt indienen, ben altijd in voor suggesties! Liefst de wat apartere nummers die je niet vaak hoort dus bijv. zeker niet “Let it Be, ‘Nights in white Satin, ‘Mr.Tambourine Man’ ‘Wider shade of Pale’ etc. ook al zijn ze goed, te vaak gehoord bij Arbeidsvitaminen e.d. Familie vrienden kennissen kunnen ook suggesties insturen. Leuk? Morgenavond zit mijn aflev.in principe vol maar omdat het live is kan ik nog wat inpassen wellicht, anders weer over 2 weken..
     Hoor het graag…GR Richard Zegers

    2. Richard Zegers

     Goedenavond Pieter, wellicht neem ik binnenkort toch eens contact met u op, toch wel bijzonder, uw collectie…is dit heel breed of speciale thema’s, richtingen?
     en welke dag/avond/tijd komt u uberhaupt het beste uit?
     GR Richard Zegers

Leave a Comment