“De Platenkast”, live met 2 uur sfeervolle muziek, dinsdagavond vanaf 21 uur.

Deze dinsdagavond, 2 uur fijne muziek in “De Platenkast”, live vanuit Studio 2 in Puttershoek. Samensteller en presentator Richard Zegers zit, voor het eerst…, zelf achter het mengpaneel en probeert u door deze 2 uren te loodsen… Maar de muziek staat centraal! Uur 1 bekende artiesten uit het verleden met veelal onbekender werk. Sonny & Cher, ‘Mama’ Cass Elliot, Traffic, David McWilliams. Supergroep The Byrds, een latere The Fortunes, Cliff Richard als singer-songwriter en David Bowie. Het debuut van Rare Earth, een grappige 10CC, een jazzy Georgie Fame en een zelden gehoorde Rolling Stones en The Kinks. En Gallagher & Lyle en George Harrison. In het 2e uur prachtige Americana, Blues, Soul, (Alt) Country en Singer-Songwriters. Hoor John Mayall, Jimi Hendrix, Little Feat en een beginnende John Denver, Twee prachtige Zweedse singer- songwriters en Nederlands talent met Tip Jar. Luistertips: Early James en Big Thief. Luister je mee? klik www.omroephw.nl en live radio. Anders terugluisteren via de omroepsite https://www.omroephw.nl/programma-gemist. Tips en reacties welkom. Luister een nr. alvast hieronder. Tot vanavond?