Zin in theater? Foxtrot!

Weer eens ouderwets naar het Theater? Dat kan op 1 en 2 oktober.

In de studio bij Hoeksche Waard Live Actueel te gast bij Norbert Ketting hadden we een gesprek met acteur Arco Bomgaars en regisseuse Alexis Bloemen, ze vertelden vol enthousiasme over de aankomende voorstellingen in het Theater Zuidplein (hieronder een fragment uit Hoeksche Waard Live)

De musical Foxtrot vertelt het verhaal van een aantal personages die met elkaar samenleven in een Amsterdams pension op de vooravond van de 2e wereldoorlog. Allerlei maatschappelijke vragen en problemen komen spelend en zingend naar voren. Deze problematiek was in de jaren ’30 actueel, maar heeft ook nu, in 2022, een zekere herkenning.

Foxtrot is geschreven door Annie M.G. Schmidt en de muziek is van Harry Bannink.