”De Platenkast”, vinyl en mooie Americana

Deze dinsdagavond weer, Richard’s Platenkast . Om 21 uur bijzondere 60’s & 70’s als Franki Valli en Frankie Miller, Blood, Sweat & Tears, The Buoys, Harry Nilsson, The Who, Steve Miller en Paul Simon, Maar kent u ook The Electric Flag, Cymarron, The Pebbles en zelfs Judge Dread? Verder mooie Soulsongs van Gladys Knight & The Pips en een pracht Beatle cover door Ray Charles! In 2e uur (22) mooie Americana, Soul, Blues, (Alt)Country en de mooiste Singer-Songwriters als Josh Rouse, Early James en John Moreland. Hoor ook eigen talent VanWijck. Ik draai ook een schitterend nr van debuut LP van Rita Coolidge, gevolgd door een pracht ‘ballad’ van Lowell George. O ja, en een supersterk Soul nr. van een 82 jarige soulveteraan. klik Live radio via www.omroephw.nl . terugluisteren kan ook via de site. Tips welkom! Hieronder een nummer die voorbijkomt.