Café HW. Muziek/Nieuws/Roddel-& Borrelpraat.

Naar aanleiding van de dramatische gebeurtenissen in Nieuw-Beijerland/Zuidzijde, stelt de gemeente een week van rouw in. Festiviteiten worden verzet of geannuleerd en de vlaggen hangen half stok, ook de molens in Hoeksche Waard zijn in rouw stand. De Omroep Hoeksche Waard heeft de programmering aangepast en daarom ook vanavond een aangepaste Café HW.

Deuren open (kom gerust langs) 20:00-22:00. Presentatie: Norbert Ketting, Cees Groot, Leo van Hamburg. Techniek in handen van: Sem Bakkers en Norbert Ketting.

Vanavond te gast in de uitzending, dichter/beeldend kunstenaar Ingrid van den Oord, de dichter van de Hoeksche Waard/etser/schilder/organist Rick Jan Hitzerd en Theresia Kranendonk is live in de studio, ze heeft een nieuw album uitgebracht en we hebben nog belgasten.

Tot vanavond in ons gezellige Café of luister mee op FM96.0 of via Live radio (omroephw.nl)