Vrijdagavond Café HW, luister je mee…?

Deze vrijdagavond om 20 uur is die weer open, onze eigen Café HW, voor gasten én nieuwsgierigen… En gezellig wordt het, met fijne muziek, de actualiteit via de weekkranten én de meningen hierover. Ook een blokje humor/cabaret en natuurlijk wat gasten die wat te vertellen hebben. Zo heeft de vrolijkste horeca ondernemer van onze regio wat te verklappen…spreken we met het hoofd van het Dierenziekenhuis Stroowaert én wordt er een dringend verzoek gedaan door de Bieb HW voor onze jongeren. En misschien nog wel meer nieuws, je weet maar nooit… In de studio zitten Fred Mastenbroek, Leo Langstraat en Richard Zegers zin en onzin te verkondigen. Techniek door Sabrina Mourits. Dus luister je mee? Of kom langs in Puttershoek. Mooi begin van het weekend toch? Hieronder een grappig nummer die voorbijkomt in het programma. Tot vanavond!