Zonnige Veranda muziek in “De Platenkast”

Deze dinsdagavond, vanaf 21 uur, lekker relaxen, met muziek buiten in je tuin, op je terras, veranda of balkon. Geniet 1e uur van 60’s & 70’s met ook wat verrassende onbekendere nummers. The Hollies, Kinks en de The Beatles maar ook de Belgische bard Ferre Grignard en onze eigen Cuby met een wonderschoon nummer… Een vroege Bob Marley hoor je én een live nummer van The Band. Ook Roxy Music en ELO komen voorbij. Het 2e uur voor de fijnproevers, Roots, Americana, Blues en Soul met o.a. Duke Robillard, Lavern Baker, Candi Staton, The Cactus Blossoms, Steely Dan, Little Feat en Neil Young. Maar ook uiterst sfeervolle luistermuziek van Bony Man, David Newbould, James McMurtrey en Courtney Marie Andrews. klik Live radio op www.omroephw.nl en terugluisteren via radio/Programma Gemist. Reacties en tips via de omroep website o.v.v. ‘De Platenkast’ samenstelling en presentatie Richard Zegers. Hieronder een nummer die voorbijkomt. Ben je d’r bij ??