Zonder afspraak eerste, tweede en boosterprik bij u in de buurt

De tijdelijke vaccinatielocatie in Oud-Beijerland blijft ook de gehele maand augustus geopend. Alleen de openingsdagen veranderen. In juli kunt u op maandag en dinsdag in de Lindenhoeve terecht, in augustus wordt dat op de woensdag en donderdag van 12.00 tot 18.00 uur. U kunt op de locatie vragen over de vaccinatie stellen en uw eerste, tweede of boosterprik tegen corona halen. Dichtbij, gratis en zonder afspraak.

Prikken in de buurt

De GGD Zuid-Holland Zuid opent in dezelfde periode ook in de regiogemeenten een tijdelijke vaccinatielocatie. Hierdoor biedt de GGD alle inwoners van Zuid-Holland Zuid de gelegenheid laagdrempelig, dichtbij huis en zonder afspraak een vaccinatie te halen. U vindt deze locaties in Alblasserdam, Dordrecht, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Oud-Alblas en Zwijndrecht. Alle tijdelijke vaccinatielocaties van de GGD zijn steeds 2 dagen tegelijk in 2 gemeenten open.

Naast de tijdelijke vaccinatielocaties kunt u ook terecht op de vaste locatie in Dordrecht. Kijk voor meer informatie op de website van GGD Zuid-Holland Zuid.

Voor wie?

Inwoners vanaf 18 jaar kunnen voor hun eerste, tweede en boosterprik terecht bij één van de tijdelijke vaccinatielocaties. Kinderen tussen de 12 en 18 jaar kunnen op de tijdelijke vaccinatielocaties terecht voor hun eerste en tweede vaccinatie. Kinderen tussen de 5 en 11 jaar kunnen alleen op afspraak terecht bij de vaste vaccinatielocaties in Dordrecht en Gorinchem.

* Voor kinderen van 12 tot en met 15 jaar geldt dat zij begeleid moeten worden door een volwassene.
** Kinderen van 16 en 17 jaar mogen zonder begeleiding komen.

Op de tijdelijke vaccinatielocaties wordt gevaccineerd met het mRNA-vaccin van BioNTech/Pfizer.

ID en mondkapje mee

Neem een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs of ID-kaart) mee en draag een mondkapje op de vaccinatielocatie. Ook kinderen tussen de 12 en 18 jaar moeten een legitimatiebewijs laten zien. Bij kinderen tussen de 5 en 11 jaar moet de ouder een legitimatiebewijs tonen.

Vragen en meer informatie

Op de tijdelijke vaccinatielocaties zijn voorlichters van de GGD aanwezig. Zij kunnen uw vragen over het coronavirus en de vaccinatie beantwoorden. Meer informatie over de coronavaccinatie vindt u op de website van GGD Zuid-Holland Zuid.