60’s-70’s en Americana, allemaal in 2 uur “Platenkast”

Deze dinsdagavond, vanaf 21 uur, 2 uur lang muziek voor liefhebbers van oudere muziek en Americana , Country en Soul. Met The Lovin’ Spoonful, The Byrds, Eric Burdon &The Animals, Stevie Wonder, Rod Stewart & Faces, Love en onze eigen Cats en Wally Tax (zonder Outsiders). het 2e uur de mooiere luistermuziek met o.a. de vrolijke rock n roll van Jerry Lee Lewis en country van Pokey Lafarge, de hemels mooie Gospel Soul van Don Bryant en zelfs wat funk ontbreekt niet met War en Dr.John. Intieme luisterliedjes van Big Thief, Wilco, Frazey Ford, John Jenkins en Steve Young met een ‘klassieker’ Hoor het onwaarachtige verhaal achter de zanger Sixto ‘Sugar Man’ Rodriguez en een hitte golf nummer van..Santana…! Samenstelling en Presentatie Richard Zegers. Klik op Live radio via www.omroephw.nl Tips en opmerkingen welkom! Hieronder een nummer van deze aflevering.