vanavond “De Platenkast”, oude hitjes en mooie luistermuziek.

Vanaf 21 uur. Met apartere Sixties en Seventies materiaal uit eigen Vinylcollectie. Grote en kleine artiesten. van The Beach Boys en The Everly Brothers tot Harpers Bizarre en Labi Siffre. Hoor een nummer en de achtergrond van een Dordtse Blueszangeres, wie kent haar misschien? Zou ze nog zingen? Een onherkenbaar maar mooi en onbekender nr. van Deep Purple. Ook 2 verzoek nrs. uit Groot Brittannie, wat jeugdsentiment via een oud singeltje op het Knokke Songfestival ’68. Het 2e uur voor de échte muziekliefhebber, Americana, Westcoast, Alt-country, Blues, Soul en singer-songwriters. Geniet van Bread, Three Dog Night, Howlin’ Wolf en een prachtig walsje van Tami Neilson met Waylon Jennings. Uw gastheer is Richard Zegers. Klik live op www.omroephw.nl . Terugluisteren https://www.omroephw.nl/programma-gemist. Hieronder een mooi nr in het 2e uur.