een goed begin van het weekend met Café HW

Jawel, altijd lekker toch, die vrijdagavond? Klaar met werk, hapje eten, dan om 20 uur de radio aan, voor… Café HW, met praatgasten en onderwerpen, het laatste nieuws uit kranten en media, landelijk én lokaal. We gaan daar heerlijk over ‘bomen’. We delen de ervaringen over het afgelopen Korenfestival waar vele zangkoren aan meededen en we vallen middenin een ander lopend Hoeksch evenement, het groot cultureel meerdaagse Bram Roza festival. In de studio hebben we Jaap Torenvlied als gast; Jaap maakt klassieke radiateurs en zal daar zeker iets over toelichten. Verder een vrolijke muzikale ratatouille, heerlijk voor zo’n avondje Café HW. Uw gastheren voor vanavond: Richard Zegers en Steven van Wijk. Techniek is in vertrouwde handen van Sabrina Mourits. Hieronder vast het openings nummer, herkent u deze nog..? Tot vrijdagavond dan. Om 20 uur zijn we open. Bent u in de buurt op het Schouteneinde 20 in Puttershoek? Loop eens binnen bij ons…en neem een drankje. Klik anders Live radio op www.omroephw.nl