Bijeenkomst Provincie Zuid Holland over de damherten van de Hoeksche Waard

Morgen is een dag waar we heel lang naar uit hebben gekeken…

Eindelijk krijgen alle betrokkenen de kans om de Provincie Zuid-Holland aan te horen en indien de mogelijkheid zich daarvoor voordoet hun standpunten kenbaar te maken.

Wij als Team Damherten Hoeksche Waard hebben en lange weg moeten gaan om zover te komen en willen bij deze alvast iedereen bedanken die ons tot nu toe hebben gesteund. Nog steeds is niet zeker wat er met de roedel damherten van de Hoeksche Waard gaat gebeuren maar dat we nu eindelijk bij elkaar zitten is iets waar wij positief naar uit kijken. Laten we hopen dat iedereen met respect naar elkaar toe deze meeting bij gaat wonen. Er is nog een lange weg te gaan maar het begin is er om er naar ieders tevredenheid uit te komen.

Samen met de fractie leden van de 11 partijen die de motie voor beheer hebben aangenomen kijken we uit naar deze meeting.

Ray de Boon / Mariska Visser / Arie Leijdens / Jan Bijl – Team Damherten Hoeksche Waard