TV Gemist

Het Hoeksch Lycee TV team heeft er weer iets moois van gemaakt in deze 5e aflevering van dit schooljaar! Opvallende gebeurtenissen in en rondom school zijn hierin te zien.


Mirjam en Jeroen zijn weer op pad geweest voor een nieuwe MJ Report. Ze hebben een zeer mooie reportage gemaakt over het nieuwe crematorium Hoeksche Waard. Familie Drijver heeft de twee reporters een kijkje achter de schermen gegeven van dit crematorium wat rust en warmte uitstraalt.


Tweede deel van de Techno Classica 2018, de grootste klassieker beurs van Europa. Auto’s in deze video: Abarth Alfa Romeo 1000, Berlinetta Colani 1959, Experimental Safety Volkswagen 1972,  Volkswagen Golf Mk2 Piker Peak 1987,  Audi Sport Quattro 1983,  Aston Martin DB4 1961,  AstonMartin DB4 GT 2017.


Elke jaar in november organiseert het populaire kinderduo Clown Jopie en Tante Angelique hun fanclubdag in Alcazar Events. Van heinde en verre komen er kinderen (met papa’s, mama’s, opa’s en oma’s) om deze jaarlijkse happening mee te maken.


MJ Report was aanwezig bij het NK Sprietlopen in Puttershoek. Door de deelname van de Japanse acteur Souichi Nakaoka was er een compleet media circus losgebarsten.