Redactieleden gezocht

Wist je dat radio Hoeksche Waard ook nieuws- en actualiteitenprogramma’s heeft? We zijn dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor uitbreiding van de nieuwsredactie, ter ondersteuning van deze programma’s.

Heb je affiniteit met nieuws, actualiteiten en de Hoeksche Waard? Vind je het leuk om te speuren naar nieuws? Wil je mensen benaderen voor het geven van een interview? Dan ben jij wellicht geschikt om onze nieuwsredactie te komen versterken. Stuur een mailtje met je gegevens en een korte motivatie naar algemeen@omroephw.nl , o.v.v. ‘versterking nieuwsredactie’.

Redactiemedewerk(st)er Tekst TV

Voor Tekst TV dat wordt uitgezonden via de kabel, DSL en de glasvezelaanbieders zoeken we een vrijwilliger redactiemedewerk(st)er die zorg draagt voor het (her)schrijven van nieuws-, pers- en informatieberichten en plaatsing in de Tekst TV software. Deze werkzaamheden kunnen thuis, met de eigen computer en internetverbinding worden uitgevoerd. Reken met ca. 0,5 tot 1 uur per dag.

Stuur een mailtje met motivatie en korte CV naar tv@omroephw.nl

Donateurs

Omroep Hoeksche Waard kan niet bestaan zonder haar donateurs. Help ons ook en geef u op via e-mailadres donateur@omroephw.nl. Het bankrekeningnummer voor donaties en vrijwilligersbijdragen is:  NL72 RABO 0354 3350 06.

Tip de redactie

Heb je een nieuwstip? Mail de redactie: redactie@omroephw.nl . Je kunt ons ook telefonisch bereiken met je nieuwstip op telefoon 078-6762002 ('s avonds na 18.30 bereikbaar).

Vacature sport

Sportradio Hoeksche Waard is met spoed op zoek naar sportverslaggevers (m/v), die op korte termijn ons team willen komen versterken. Enige ervaring is welkom, maar niet vereist. Kan jij of wil jij sportverslaggever worden bij Omroep Hoeksche Waard, meld je dan aan per e-mail met je gegevens en een korte motivatie bij sportradio@omroephw.nl.