Don't forget the music

Vanaf 4 september is er een nieuw programma op Radio HW; Don’t Forget The Music (DFTM). Iedere maandagavond tussen 22 en 23 uur is het tijd voor je wekelijkse portie muzikale DNA. In DFTM hoor je muziek die in de popgeschiedenis de aandacht niet – of te weinig – heeft gekregen. Ook nieuwe muziek en nieuw talent krijgt in DFTM de aandacht.

Er zijn miljoenen liedjes gemaakt. Ongeveer 25.000 hebben ooit de hitparade of tipparade gehaald in Nederland. Slechts een fractie daarvan is in meer of mindere mate bekend bij het grote publiek. De meeste liedjes hoor je vrijwel nooit meer en raken in de vergetelheid. Op de radio hoor je meestal alleen de bekende deuntjes en de grote hits, terwijl er zoveel meer is.

Liedjes zijn vaak ontstaan omdat de makers ervan geïnspireerd zijn door  teksten, thema’s of melodietjes van anderen of dienen zelf weer ter inspiratie voor andere liedjes. Kortom de bouwstenen van de popmuziek zijn als het leven zelf; Overdraagbaar, maar ieder met zijn eigen unieke kenmerken. Iedere noot, ieder melodietje draagt bij aan het DNA van de muzikale geschiedenis.

In DFTM ontrafelen we de genen van de popmuziek. Muziek die je nooit meer - of te weinig - hoort. Opdat we deze muziek toch maar nooit mogen vergeten.

Presentatie, productie en techniek: Bert Klein (R) en Marthijs Klein (L)

Donateurs

Omroep Hoeksche Waard kan niet bestaan zonder haar donateurs. Help ons ook en geef u op via e-mailadres donateur@omroephw.nl. Het bankrekeningnummer voor donaties en vrijwilligersbijdragen is:  NL72 RABO 0354 3350 06.

Redactieleden gezocht

Wist je dat radio Hoeksche Waard ook nieuws- en actualiteitenprogramma’s heeft? We zijn dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor uitbreiding van de nieuwsredactie, ter ondersteuning van deze programma’s.

Heb je affiniteit met nieuws, actualiteiten en de Hoeksche Waard? Vind je het leuk om te speuren naar nieuws? Wil je mensen benaderen voor het geven van een interview? Dan ben jij wellicht geschikt om onze nieuwsredactie te komen versterken. Stuur een mailtje met je gegevens en een korte motivatie naar algemeen@omroephw.nl , o.v.v. ‘versterking nieuwsredactie’.


Tip de redactie

Heb je een nieuwstip? Mail de redactie: redactie@omroephw.nl . Je kunt ons ook telefonisch bereiken met je nieuwstip op telefoon 078-6762002 ('s avonds na 18.30 bereikbaar).

Vacature sport

Sportradio Hoeksche Waard is met spoed op zoek naar sportverslaggevers (m/v), die op korte termijn ons team willen komen versterken. Enige ervaring is welkom, maar niet vereist. Kan jij of wil jij sportverslaggever worden bij Omroep Hoeksche Waard, meld je dan aan per e-mail met je gegevens en een korte motivatie bij sportradio@omroephw.nl.