ProArte brengt “Seizoen-Slotconcert”

Op zondagmiddag 26 mei a.s. om 16.00 uur brengt ProArte een “Seizoen-Slotconcert”. U herinnert zich vast nog het feestelijke concert in april 2023 waarin de 20 jarige samenwerking tussen ProArte en Codarts is gevierd; concert werd geopend door Strijens oud-burgemeester Mevr. M. Peereboom. De leden van het toen optredende kwartet, bestaande uit enkele Codarts docenten internationaal vermaarde maestros en een Codarts alumnus afkomstig uit Brazilie, hadden zo fijn bij hen kunnen spelen zeiden ze en kregen zoveel energie terug vanuit de volledig met ProArte Vrienden gevulde zaal, dat ze voorgesteld hebben om op zondagmiddag 26 mei graag nog eens voor ProArte op te willen treden! Het kwartet wordt gevormd door:

  • Beverley Lunt Stegenga viool, Herre-Jan Stegenga violoncello, Eduardo Paredes Crespo altviool, en aan de vleugel Codarts’ stafpianist Roderigo Robles de Medina

Zij zullen een programma brengen met een kwartet voor: viool, altviool, cello en piano, van W.A. Mozart, en een kwartet van Joh. Brahms. Het volledige programma volgt later. 

Datum: 26 mei a.s.

Plaats: Kerk aan het Spui, Spui 12, Strijen

Aanvang: 16.00 uur

Duur: ca. 1 uur

Toegang: gratis 

Na afloop van het concert is er een “Meet & Greet” met de 4 musici, onder het genot van een gratis kopje koffie of thee. Voor zover nog niet op vakantie, hopen ze met dit seizoen-slotconcert op 26 mei samen met alle ProArte Vrienden, de zomer in te luiden….