Café GEZIeN Hoeksche Waard

In de Week van de Mentale Gezondheid viert de Hoeksche Waard het allereerste Veerkracht Festival!

Tijdens deze week wordt er in de hele Hoeksche Waard aandacht besteed aan mentale weerbaarheid, veerkracht en welzijn voor ouders van kinderen/jongeren van alle leeftijden.

Café GEZIeN HW doet ook mee! Met het actuele en veelgevraagde thema: HECHTINGSPROBLEMATIEK op woensdag 22 – 05 – 2024. Aanvang: 19:30 uur. Locatie: CSG Willem van Oranje, Randweg 2, Zoomwijck, Oud-Beijerland.

Esther Groenewegen van “Als Hechten Niet Vanzelf Gaat” komt na 4 jaar terug in de Hoeksche Waard en verzorgt een lezing over het zeer interessante thema hechtingsproblematiek (en vroegkinderlijk trauma).

Esther is internationaal spreker, auteur, coach en expert op dit gebied. Zij is gespecialiseerd in het begeleiden en helpen van ouders en professionals die te maken hebben met kinderen met hechtingsproblemen (en vroegkinderlijk trauma). Esther weet met veel compassie en inlevingsvermogen het onaangepaste gedrag van kinderen met hechtingsproblemen te verklaren en waar mogelijk dit gedrag om te buigen naar liefdevol, respectvol en leeftijdsadequaat gedrag. Zij weet precies wat ouders van deze kinderen dagelijks doormaken. Zij is zelf ouder van een dochter met deze problematiek.

Het belooft een zeer waardevolle avond te worden. Interesse in dit thema? Meld je dan aan via info@cafegezienhw.nl www.cafegezienhw.nl | www.welzijnhw.nl| | www.oudershw.nl