Op reis naar Costa Rica

SISKW ‘s-Gravendeel biedt in samenwerking met ASG op vrijdag 8 maart 2024 van 10.00-11.15 uur in ‘t Trefpunt, Dienstencentrum Het Weegje in ‘s-Gravendeel een ochtend aan waarin Costa Rica centraal staat.
Fred van Heeren heeft een zeer boeiend reisverhaal gemaakt waarin de meest mooie foto’s te bewonderen zijn en hij vertelt zijn ervaringen deze ochtend.
Costa Rica is een van de meest biodiverse landen ter wereld!
Ontdek tijdens deze presentatie de weelderige regenwouden en ongerepte stranden, stomende vulkanen en dichte mangrovemoerassen.
Deze gebieden ondersteunen een ongelooflijke verscheidenheid aan dieren in het wild: van lieve luiaards en groene kikkers tot fel gepluimde ara’s en toekans.
De natuurlijke schoonheid van Costa Rica kan niet worden overtroffen!
Alle verschillende attracties in Costa Rica maken het een geweldige plek voor diverse, ontspannende en avontuurlijke rondleidingen en activiteiten.
Hoogtepunten van een reis in Costa Rica:
-Het mistige Monteverde nevelwoud met een grote diversiteit aan flora en fauna
-De Arenal-vulkaan met een breed scala aan avontuurlijke activiteiten
-Het Manuel Antonio Nationaal Park met tropisch regenwoud en witte zandstranden
-Het Tortuguero Nationaal Park dat dé plek om schildpadden te spotten is.
U kunt zich aanmelden bij SISKW tot 7 maart. Bel met 06-15444775 of mail naar info.siskw@gmail.com, dan zorgen zij dat de koffie klaar staat!
Entree is 2,50.
U kunt gebruik maken van de haal en breng service van de Wielewaal. Deze is voor leden van ASG en PCOB gratis. Iedereen die hier gebruik van wil maken kan contact opnemen met de Wielewaal via telnr. 06-11223496 of voor meer informatie onze website bezoeken https://www.dewielewaalhw.nl/