Muzikale Ontmoeting met Trio C tot de Derde

De concertserie “Muzikale Ontmoetingen” wordt dit seizoen afgesloten met een extra concert dat zal worden verzorgd door het bekende en geliefde Trio C tot de Derde. Het zal dan voor de vijfde keer zijn dat deze musici hier optreden; alle voorgaande concerten werden gegeven voor een uitverkochte zaal en na afloop beloond met een staande ovatie.

Het trio ontleent zijn naam aan de initialen van de voorletters van deze artiesten nl. Caspar Terra (klarinet), Carel den Hertog (viool) en Coos Lettink (accordeon). Door hun ontembare drang tot improviseren geven ze traditionele melodieën van klezmer, balkan en zigeuner-muziek vaak bijzondere en onverwachte wendingen en creëren ze een uniek geluid.

Het repertoire geeft uitdrukking aan zowel euforische vrolijkheid als intens verdriet en leent zich zodoende voor zowel dansen als dromen.

Het concert wordt gegeven op donderdagavond 25 mei a.s. in het VNHW kerkje aan de Beneden Molendijk 35, 3262 AA Oud-Beijerland.

Vanaf 19.30 uur wordt men verwelkomd met koffie of thee. Het concert vangt aan om 20.00 uur en eindigt om ca. 21.00 uur. Daarna is er een gezellig samenzijn onder het genot van een drankje en heerlijke hapjes. Toegangskaarten inclusief alle consumpties kosten € 15,00 p.p. Gelet op het beperkte aantal zitplaatsen is reserveren noodzakelijk en wel per e-mail via muzikale.ontmoetingen@gmail.com of telefonisch via Wim van Dam 0186-612765.

Aan de kerkzaal is geen kaartverkoop