Internationale Buurtkeuken in Oud-Beijerland

Na het grote succes van de vorige keer organiseert Welzijn Hoeksche Waard samen met vrijwilligers weer een Buurtkeuken in Boezem en Co. 13 juni wordt er weer een heerlijke Syrische lunch gekookt! Misschien eet u vaak alleen of zou u wel eens een internationale keuken willen proeven, maar laat het budget een restaurant niet echt toe? Misschien vindt u de Buurtkeuken gewoon een leuk initiatief en eet u daarom graag mee? Kom dan gezellig op 13 juni lunchen. Inloop v.a. 12.00 uur en om 12.30 uur gaan we eten. Meld u aan via de mail: receptie@welzijnhw.nl of via de telefoon 088-7308900 (ma/vrij 9.00 uur – 12.30 uur.) Dit nummer kunt u ook bellen voor meer informatie en als u eventueel als vrijwilliger aan de slag wilt bij de Buurtkeuken.

Boezem en Co, Boezemsingel 7, Oud-Beijerland