BoekStart Peuterparade in het teken van Pasen

De BoekStart Peuterparade op 31 maart en 7 april heeft dit keer het thema Pasen. Er worden leuke boekjes voorgelezen over de Pasen. Bijvoorbeeld het boekje ‘Noortje en de paaseitjes’ van Annemarie van der Heijden. Het is Pasen, Noortje beschildert eieren en ziet in de tuin jonge dieren. Maar wat vindt haar hondje Boef tussen de struiken?

Aansluitend worden er met de kinderen ook nog leuke paasknutselwerkjes gemaakt. Deze leuke ochtend is voor kinderen tot ongeveer 4 jaar met hun (groot)ouders. Omdat het vakantie is (7 april) mogen zij natuurlijk hun oudere broertje of zusje meenemen.

Het is op vrijdag 31 maart in Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum van 10.30 tot 11.30 uur en op vrijdag 7 april van 10.30 tot 11.30 uur in Bibliotheek Puttershoek. De activiteit is gratis, maar wel vooraf aanmelden via de website van de bibliotheek: www.debhw.nl/agenda. Er hoeft alleen een kaartje voor het (klein)kind te worden gereserveerd.

Tot ziens in de bibliotheek!