Benefietconcert in De Open Hof door Muziekduo De Verbinders

Muziekduo De Verbinders geeft op 10 februari a.s. om 20.00 uur een benefietconcert in de huiskamer van De Open Hof. De gehele opbrengst is bestemd voor de Voedselbank. Iedereen is van harte welkom!
Akoestisch muziekduo de Verbinders bestaat uit het echtpaar Erik en Mariëtte Wijma uit Oud-Beijerland. Ze spelen een mix van covers van de jaren 70 tot nu, van Bruno Mars tot Elvis, van Queen tot de Red Hot Chili Peppers, van Krezip tot Bob Marley. Er is voor iedereen een bekende tune te horen.
Op vrijdagavond 10 februari maken ze er een feestje van in de huiskamer van De Open Hof in Oud-Beijerland. Onder het genot van een drankje kan iedereen genieten en heerlijk luisteren of misschien zelfs wel een dansje wagen.
Het concert begint om 20.00 uur. De entree is € 10,– euro. Kaartjes kunnen aan de zaal worden gekocht via contante betaling of via een Tikkie. De opbrengst van de kaartverkoop gaat volledig naar de Voedselbank.

Meer informatie over dit muziekduo is te vinden op www.deverbindersmuziekduo.nl
Datum: vrijdag 10 februari 2023
Tijdstip: 20.00 uur
Locatie: huiskamer van De Open Hof, W. van Vlietstraat 2a, Oud-Beijerland