Privacy op internet

Ben je ingelogd? Wil je cookies toestaan? Ontvang je persoonsgerichte marketing? Zit je in een informatie-bubbel? Knap als je weet waar dat over gaat en hoe het zit. Voor iedereen die het naadje van de kous wil weten is de workshop Privacy op internet. Woensdag 14 december van 10 tot 12 uur in Numansdorp en donderdag 15 december 10 tot 12 uur in Puttershoek.

In deze workshop over dataprivacy wordt verteld wat er achter de schermen gebeurt in de huidige internetwereld en wat jij hiermee kan doen. Je hoort tegenwoordig een hoop over ‘internetprivacy’, ‘data leaks’, ‘reclame algoritmes’ en ‘cookies’. Maar wat is dit eigenlijk allemaal? En wat hebben ze met elkaar te maken?

De workshop is gratis te volgen. Meld je aan via www.debhw.nl/agenda of gewoon bij de balie van de bibliotheek.

Woensdag 14 december van 10 tot 12 uur in Numansdorp, in de Bibliotheek Campus in de Buitensluis, Bernhardstraat 25 te Numansdorp

Donderdag 15 december 10 tot 12 uur in Puttershoek, in de bibliotheek in ‘t Huys te Hoecke, Zomerplein 15 te Puttershoek.