Muziek Palet in ’s-Gravendeel belicht muziek

Welzijn Hoeksche Waard biedt Het Muziek Palet weer aan in samenwerking met ASG ’s-Gravendeel in ’t Trefpunt in Dienstencentrum ‘t Weegje . Deze keer kunt u op 2 december 2022 van 10.00 uur tot 11.00 uur dit Muziek Palet meemaken. Kosten 2,00 incl. koffie of thee met wat lekkers.

Op zeer interessante en interactieve wijze zal Dhr Poortvliet aan de hand van beeld -en muziekfragmenten uitleg geven hoe bepaalde muziek geschreven is en wat de componist ermee bedoeld heeft.

Een zeer uiteenlopend en interessante ochtend weer waarbij o.a. Händel, Bach en Vivaldi de revue gaan passeren.

U kunt genieten van deze prachtige muziek en er met elkaar over praten in de pauze en eventueel erna.

U kunt gebruik maken van de haal en breng service van de Wielewaal. Deze is voor leden van ASG en PCOB gratis. Iedereen die hier gebruik van wil maken kan contact opnemen met de Wielewaal via telnr. 06-11223496 of voor meer informatie onze website bezoeken https://www.dewielewaalhw.nl/

Voor meer informatie: marianne.groothand@welzijnhw.nl of bellen met 06-45015301