Mingle the Single organiseert Blind Daten & Eten

Op vrijdagavond 9 december vanaf 17.30 uur organiseert Mingle the Single ‘Blind Daten & Eten’ bij SPRUIT eten & drinken in Barendrecht. Singles van alle leeftijden kunnen zich opgeven om gematcht te worden. En wie weet hebben ze die avond wel een Blind Date (een blind date is een afspraakje tussen twee mensen die elkaar nog niet gezien hebben).

Ken je het TV-programma ‘First Dates’ wat elke doordeweekse avond te zien is op BNN Vara? Singles kunnen zich opgeven om gekoppeld te worden voor een blind date. Hier zijn natuurlijk camera’s en regiemensen bij aanwezig. Op 9 december zit het restaurant in Barendrecht vol vrijgezellen die misschien wel eens goed bij elkaar zouden passen, maar dan zónder camera’s.

“De afgelopen 3 jaar, sinds de start van Mingle the Single, hebben we al vele singles voorbij zien komen en leren kennen. En dat niet alleen, we hebben ook al meerdere keren de liefde zien opbloeien tussen onze deelnemers. We denken daarom goede matches te kunnen maken, omdat we regelmatig zien welke personen elkaar wel of niet leuk vinden en wat wel of niet werkt.” zegt Natascha de Ruiter van Mingle the Single.

Aanmelden? Aanmelden om gematcht te worden is gratis en kan via www.minglethesingle.nl/aanmelden

Daar staat een vragenlijst die is samengesteld om de singles zo goed mogelijk te kunnen matchen. Wanneer men iemand anders hiervoor wil opgeven, dan mag dat, maar alleen als die ander daarvan op de hoogte is.

“Het stond een uur online en we hadden direct al 20 inschrijvingen ontvangen, ook vanuit andere provincies dan Zuid-Holland, zoals Noord-Brabant, Gelderland, Noord-Holland en Zeeland. Dus trek die stoute schoenen aan, het zou zomaar kunnen zijn dat we voor jou ook een match vinden in jouw regio. Je moet alleen dan wel één keertje deze kant op komen.”, aldus Laura van Veenendaal van Mingle the Single.

Word iedereen gematcht?

We doen natuurlijk ons best om iedereen te matchen, maar dit is niet gegarandeerd, we kijken natuurlijk wel naar bepaalde criteria of twee mensen bij elkaar passen. De aanmelding sluit op 25 november om 20:00 uur. We nemen vóór 2 december contact met de singles op waarvoor een match is gevonden. De kosten voor deelname zijn er alleen als je gematcht bent en die bedragen dan € 44,95 per persoon. Dit bedrag is inclusief de match, een voor- en hoofdgerecht naar keuze en koffie of thee én wat zoets na.

Gratis taart op de tweede date

Een restaurant vol singles die ervoor open staan om de ware te vinden tijdens een diner op basis van een match. Na afloop is er een borrel om ook de andere deelnemers te ontmoeten en ervaringen met elkaar uit te wisselen. Mocht dat eerste afspraakje nou leiden tot een tweede, dan nodigt SPRUIT het koppel uit voor een koffie date met gratis taart.